Topmenu

Verzekeringen De Pauw BV

Alle verzekeringen, beleggingen en kredieten

Hoe werken wij?

Onze klant is onze vriend, all-the-way !!

Wij werken volledig onafhankelijk.     
Samen met U, en in uw eigen persoonlijke situatie, naar het meest voordelige krediet  zoeken is ons hoofddoel. Eerst bekijken we of alles binnen uw budget en met uw inkomsten haalbaar is.
We vergelijken in alle onafhankelijkheid, kritisch en deskundig, het leningaanbod.  Ook de addertjes onder het gras worden nauwkeurig geanalyseerd.  Zo ben je al van bij den beginne zeker dat jouw woonlening de beste is, zonder twijfel.

Objectief Advies 
We adviseren je  gratis over alle woonleningen van de verschillende banken en hypotheekinstellingen.
(Wist je dat je in België voor je woonlening terecht kunt bij meer dan 200 grote en kleine bankinstellingen, verder zijn er nog de kredietvennootschappen en verzekeringsmaatschappijen…..op die manier vindt u als leek de bomen in het bos niet meer !)

Je ideale Woonlening
De banken en financiële instellingen bieden ons, door onze schaalgrootte en het feit dat wij alle info en administratie zelf doen, STEEDS hun BODEMTARIEVEN aan. Het goedkoopste tarief dus. Zij informeren ons duidelijk over de acceptatievoorwaarden en de gehanteerde tarieven.
Op die basis werken we  samen met jou de ideale woonlening en het meest haalbare afbetalingsparcours uit,  en dit volledig op maat.

Zo maakt u samen met ons dé keuze uit  welke leenformule het meest aanleunt bij jouw wensen.
U wint er op alle vlakken bij : Tijd, geld én zekerheid !  En u mag gerust vergelijken.   Wij hebben niets liever

Heb je eindelijk het huis of de bouwgrond gevonden waar je al zo lang van droomt? Uiteraard wil je eerst weten hoeveel je kan besteden voor je de definitieve stap zet!

Maar hoe kan je met deskundigheid oordelen en keuze maken ?
U zal gauw merken dat u  bij ons aan het juiste adres bent .

Deskundig en betrouwbaar advies
Een huis bouwen of kopen doe je niet elke dag. Er is een grote som geld mee gemoeid en het aantal mogelijke woonleningen lijkt onbeperkt. Deskundig en betrouwbaar advies is zeker geen overbodige luxe. Het is de snelweg naar een woonlening die perfect bij je past.
Totaal onafhankelijk en toch gratis
Wij werken volledig onafhankelijk.
Samen met U, en in uw eigen persoonlijke situatie, naar het meest voordelige krediet  zoeken is ons hoofddoel.
Eerst bekijken we of alles binnen uw budget en met uw inkomsten haalbaar is.
We vergelijken in alle onafhankelijkheid, kritisch en deskundig, het leningaanbod.  Ook de addertjes onder het gras worden nauwkeurig geanalyseerd.  Zo ben je al van bij den beginnen zeker dat jouw woonlening de beste is, zonder twijfel.
Wat mag je verwachten?
Ons advies  is daarenboven is objectief en de begeleiding loopt gedurende het hele proces: al vanaf je eerste bezoek tot het ganse dossier klaar is. Gelukkig toch dat wij  dat denk- en papierwerk voor jou doen !

Try us !
Een verkennend gesprek duurt snel zo’n 2 uur, nl. de tijd nodig om u door al de facetten te leiden die noodzakelijk zijn voor een goede keuze.  Binnen die tijd zal u ook merken dat we snel op de juiste golflengte zitten, UW golflengte, want luisteren is in eerste instantie ook de boodschap.  Alleen op die manier kunnen we een krediet naar maat uitstippelen.

 Je persoonlijke wensen en omstandigheden bepalen mee de beste keuze.

U zal merken dat “termijn” en “%” niet de belangrijkste norm mogen zijn in uw keuze, dan wel uw “gezinsgeluk” en “resterend leefbudget”.  Maar ook na het afsluiten van de lening blijven we  er voor jou.